Cine suntem?

Misiunea si viziunea

Despre noi

Clima Solution Provider este o societate infiintata in 2016 cu 100% capital romanesc, avand ca obiect de activitate comercializarea, instalarea si intretinerea echipamentelor de climatizare rezidentiale si industriale.

Avand ca moto “Solutii de climatizare”, societatea noastra isi propune sa vina in ajutorul beneficiarilor finali, care au nevoie de asistenta si consultanta in pasii ce trebuiesc urmati pentru a achizitiona, instala si intretine un echipament de climatizare, chiar daca e un simplu split de perete sau un sistem complex de climatizare.

Clientii care apeleaza la serviciile noastre, vor fi indrumati in alegerea echipamentului potrivit, beneficiind gratuit de consultanta, vizionarea spatiilor ce urmeaza a fi climatizate, cat si de calcule specifice in determinare necesarului ce vor duce la alegerea capacitatii echipamentelor.

Chiar daca suntem o societate aparuta recent pe piata de echipamente de climatizare, avem in echipa noastra oameni cu vasta experienta in instalarea echipamentelor frigorifice si ne propunem sa ridicam standardele de executie in ceea ce piveste instalarea si intretinerea echipamentelor de climatizare.

De ce Clima Solution Provider? Pentru ca atunci cand ai nevoie de solutii complete si rapide de climatizare, suntem cea mai buna solutie.

CIne suntem