Servicii

Ce oferim

Servicii oferite

1. Comercializare de echipamente de climatizare
 - Clima Solution Provider este dealer autorizat pentru toate echipamentele de aer conditionat de pe site-ul nostru de vanzari aerconditionatrapid.com; fie ca aveti nevoie de un aparat de aer conditionat la un pret accesibil sau cautati un model special, la noi veti fi indrumat sa faceti alegerea corecta pentru nevoile dumneavoastra.

2. Instalarea echipamentelor de climatizare
 - Toate aparatele de aer conditionat comercializate, vor fi montate in cel mai scurt timp de echipele noastre de montaj. Clima Solution Provider are echipe de montaj proprii, specializate, testate si autorizate de importatorii de echipamente. Montajul efectuat de noi se face la cele mai inalte standarde si utilizand materiale de cea mai buna calitate. La montaj se folosesc scule profesionale ca de ex: rotopercutoare, aspiratoare, pompe de vacuum, manometre si alte scule specifice.

3. Service echipamente de climatizare
 - Suntem autorizati sa efectuam service la echipamentele de climatizare atat in perioada de garantie, cat si dupa terminarea garantiei. Astfel, atunci cand cumperi un echipament de climatizare de la noi, sti sigur ca orice problema ar aparea, vom fi prompti in rezolvarea ei, fara a te pune pe drumuri sa cauti alte firme de service.

4. Intretinerea echipamentelor de climatizare
 - Orice aparat de aer conditionat are nevoie de verificari periodice care sa include verificari ale parametrilor tehnici si curatari cu solutii speciale care sa elimine bacteriile si mirosurile neplacute. Clima Solution Provider ofera pachete avantajoase de verificare / intretinere pentru toate tipurile de echipamente de climatizare.

Servicii climatizare